Kolaćići | Basketa

  Luksuzna pakiranja, originalni mirisi..

Pravila o kolačićima

Kolačići su mali dijelovi teksta koje naši poslužitelji šalju vašem računalu ili uređaju kada pristupite našim uslugama. Pohranjuju se u vašem pregledniku i kasnije šalju natrag na naše poslužitelje kako bismo mogli pružiti kontekstualni sadržaj. Bez kolačića, korištenje weba bilo bi veliko frustrirajuće iskustvo. Koristimo ih za podršku vašim aktivnostima na našoj web stranici. Na primjer, vaša sesija (tako da se više ne morate prijavljivati) ili vaša košarica.
Kolačići se također koriste kako bi nam pomogli razumjeti vaše preferencije na temelju prethodne ili trenutne aktivnosti na našoj web stranici (stranice koje imate vaš jezik i zemlju, što nam omogućuje da vam pružimo poboljšane usluge. Također koristimo kolačiće kako bismo prikupili skupne podatke o prometu na web-lokaciji i interakciji s web-lokacijom kako bismo mogli ponuditi bolja iskustva i alati na web-lokaciji u budućnosti.

Ovdje je pregled kolačića koji se mogu pohraniti na vašem uređaju kada posjetite našu web stranicu:

Kategorija kolačića Svrha Primjeri

Sesija & Zaštita

Provjeriti autentičnost korisnika, zaštititi korisničke podatke i omogućiti web-mjestu da pruža usluge koje korisnici očekuju, kao što je održavanje sadržaja košarice ili dopuštanje prijenosa datoteka.

Web stranica neće raditi ispravno ako odbijete ili odbacite te kolačiće.

session_id (Odoo)
fileToken (Odoo)

Postavke

Zapamtite informacije o željenom izgledu ili ponašanju web-mjesta, kao što je preferirani jezik ili regija.

Vaše iskustvo može biti narušeno ako odbacite te kolačiće, ali web stranica će i dalje raditi.

frontend_lang (Odoo)
Povijest interakcija

Koristi se za prikupljanje informacija o vašim interakcijama s web-mjestom, stranicama koje ste vidjeli, i bilo koju specifičnu marketinšku kampanju koja vas je dovela na web stranicu.

Možda vam nećemo moći pružiti najbolju uslugu ako odbijete te kolačiće, ali web stranica će raditi.

im_livechat_previous_operator_pid (Odoo)
utm_campaign (Odoo)
utm_source (Odoo)
utm_medium (Odoo)

Oglašavanje i marketing

Koristi se kako bi oglašavanje bilo zanimljivije korisnicima i vrijednije izdavačima i oglašivačima, kao što je pružanje relevantnijih oglasa kada posjetite druge web-lokacije koje prikazuju oglase ili da biste poboljšali izvješćivanje o izvedbi oglasne kampanje.

Imajte na umu da neke usluge trećih strana mogu instalirati dodatne kolačiće u vaš preglednik kako bi vas identificirale.

Možete odustati od upotrebe kolačića treće strane posjetom na Stranica za isključivanje inicijative za mrežno oglašavanje. Web stranica će i dalje raditi ako odbijete ili odbacite te kolačiće.

__gads (Google)
__gac (Google)

Analitika

Saznajte kako posjetitelji stupaju u interakciju s našom web-lokacijom putem Google Analyticsa. Saznajte više o Analitički kolačići i informacije o privatnosti.

Web stranica će i dalje raditi ako odbijete ili odbacite te kolačiće.

_ga (Google)
_gat (Google)
_gid (Google)
_gac_* (Google)

Možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kada se kolačić šalje ili možete isključiti sve kolačiće. Svaki preglednik je malo drugačiji, stoga pogledajte izbornik Pomoć vašeg preglednika kako biste saznali ispravan način izmjene kolačića.

Trenutno ne podržavamo signale -Ne prati- jer ne postoji industrijski standard za usklađenost.